user
Çin Takvimi Kullanımı Nasıl Olmalı?

Sıradaki içerik:

Çin Takvimi Kullanımı Nasıl Olmalı?

e
sv

2020 Çin Takvimi Cinsiyet Hesaplama

746 okunma — 02 Ocak 2020 21:59
avatar

Hamilelikte

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Özellikle cinsiyet tahmini hamileler arasında en çok konuşulan ve merak edilen bir durumdur. Peki kişiler haile kalmadan önce çocuklarının cinsiyeti tahmin edebilirler mi ve bunu belirleyebilirler mi? Çin takvimi ile cinsiyet belirleme uygulaması aslında bunun için oldukça yoğun kullanılıyor ama elbette bu uygulama için yüzde yüz doğru ve çıkacak diye bir şey demek pek doğru değil.

Yıllar önce Çin kabilesinin oluşturduğu ve belli ayları belli aylar ile iliştirerek çocuğun cinsiyet tahmininin yapılmasını sağlayan Çin takvimine sizlerde bakarak cinsiyet tahmini yapabilirsiniz. Peki Çin takvimi hesaplama nasıl yapılıyor?

2019 Çin takvimi ile cinsiyet belirmek için bilmeniz gereken tam yaşınız ve hangi ay hamile kaldığınız ay da kalmak istediğiniz olacaktır. örneğin 30 yaşında ki bir kadın 30 yaş üstüne bakacak ve yukarıda yer alan aylara denk gelen cinsiyetleri baz alacaktır. Buna göre ocak ayında erkek çocuk yazarken mart ayında erkek çocuğu yazar ve sizler hangi cinsiyette olmasını isterseniz o ay hamile kalmayı deneyebilirsiniz.

Yani Çin takvimi ile cinsiyet belirlemek için hamile olduğunuzu öğrendiğiniz ay değil, hamile kaldığınız yani ilişkiye girdiğiniz ayı baz alarak hesaplama yapıyor olacaksınız. Peki, Çin takvimi yorumları neler diyor. Yani çıkma olasılığı yüzde kaçtır diye merak ediyorsanız bunun için net bir şey söylemek doğru değil. Bazı insanlar baktıklarında tutmadığını belirtirken, bazı kadınlar ise tuttuğunu iletebiliyorlar. Dolayısı ile bu da sadece bir ihtimal olarak kullanılan ve kesinlikle bunun sonuçlarına inanılarak hareket edilmeyecek bir uygulama olması bilinmelidir.
Sizlerde yaşınızın denk geldiği aya göre hesaplama yaparak cinsiyet tahminine bakabilirsiniz. Yaş hesaplaması burada çok önemli. Yaş hesaplaması yaparken yaşınızdan gün almamış şekilde yapıyor olacaksınız. Yani yıl bazında ve ay bazında hesaplama yaparak cinsiyet tahminini yapmanız doğru sonucu çıkaracaktır.

Cinsiyet belirleme elbette sadece Yaradan’ın bileceği bir iş ama sizlerde yine de ben öylesine bakıyorum derseniz de bilgi alabilirsiniz. Sizlerden istediğimiz ise eğer çin takvimine bakıyor ve sizleri için olumlu ya da olumsuz olduğunu görüyorsanız yorum kısmında paylaşarak sizlerden sonra gelenleri de aydınlatabilir ve bir oran oluşmasını sağlayabilirsiniz.

Çin takviminin yanı sıra bir de Rus Takvimi hesaplaması günümüzde oldukça moda durumdadır. Her ne kadar doğruluğu olmasa da rus takvimi ile de hesaplamalar yapabilirsiniz. Fala inanın ama falsız kalmayın diyerek eğlence amaçlı olarak Rus Takvimi ile cinsiye belirlemeyi bir acaba tutar mı düşüncesi ile sizler ile paylaşıyor ve sizler için en hayırlısı olmasını diliyoruz.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.